top of page
FVS_9913_edited_edited.jpg
 • Voor welke leeftijden is de dagbesteding?
  Mindset is belangrijker dan leeftijd. Shootlab is voor mensen vanaf 18 jaar die zich willen en kunnen ontwikkelen. Aansluiting bij de groep is prettig. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 20 en 40 jaar.
 • Moet ik ervaring hebben met filmmaken?
  Nee hoor! Het is wel belangrijk dat je het leuk vind om te leren en om je te verdiepen in het maken van film. Ook het leren werken met nieuwe montage programma’s op de computer is een belangrijk onderdeel van Shootlab. Onze begeleiders zijn breed georiënteerde filmmakers die je van camera tot montage graag ondersteunen.
 • Hoeveel dagen per week is er dagbesteding?
  Wij zijn open voor dagbesteding van Maandag t/m Donderdag. Deelnemers komen minimaal 4 dagdelen en maximaal 6 dagdelen per week naar Shootlab. Welke dagen dat zijn beslissen we in overleg, afhankelijk van jou week indeling en of er plaats is op die dagen.
 • Kan ik een diploma halen bij Shootlab?
  Shootlab is geen onderwijsinstelling dus je krijgt er geen diploma. Soms kan het wel fijn zijn om van Shootlab een goede referentie te krijgen bij een sollicitatie naar een stage plaats of naar betaald werk.
 • Hoe kan ik mij aanmelden?
  Door samen met een begeleider een email te sturen naar info@shootlab.nl Vertel daarin wie je bent, wat je motivatie is en of je een indicatie voor dagbesteding hebt. Van daar uit kijken we verder naar de mogelijkheden.
bottom of page